zaterdag 19 september 2015

1m2 Podium[dichters & singersongwriter] bij EXPO@IDFX


Gert-Jan van den Bemd. Foto verkregen via www.grandfoulard.com
 Ter gelegenheid van de opening van de expositie 'De Verwarring' van Gert-Jan van den Bemd (http://www.grandfoulard.com/), op zaterdag 26 september om 16.00 u,  wordt er een klein 1m2 Podium georganiseerd.

Met optredens van de dichters Ilse Vandenbussche (http://ilsevandenbussche.blogspot.nl/), Manuel Suurhoff (https://www.facebook.com/manuel.suurhoff), Gert-Jan van den Bemd zelf & Lilian Burden (https://www.facebook.com/lianconican) die een aantal nummers van haar nieuwe cd 'The Real Eight' ten gehore zal brengen met gitaar & zang. Ook zal Marijke Hooghwinkel, dichter/beeldend kunstenaar, een paar van haar nieuwe gedichten lezen.


Info: 
Van den Bemd begint zijn expositie met een lege ruimte, een tabula rasa. Het enige beeld dat bij aanvang van de expositie wordt getoond, is zijn zelfportret 'De Verwarring', als symbool voor zijn gemoedstoestand. Wat er daarna komt is ook voor hemzelf onzeker. Hij zal regelmatig ter plekke aan zijn expositie werken en hieraan kenbaarheid geven met facebook uptates. Kom dus ook zeker langs tussen 26 september en 10 oktober. Elke donderdag t/m zondag zijn wij open tussen 14.00 en 17.00 u.

Parallel aan deze tentoonstelling loopt RAAMWERK, de vitrine ruimte in de IDFX-locatie. Te zien zijn een aantal sculpturale werken van de Lichtjager alias Johan de Moel (www.lichtjager.nl) uit Eindhoven.Centraal in het werk van de Moel staat de gelaagdheid van persoonlijkheid. Wanneer kent men iemand en wanneer ziet men iemands ware aard? En dit dan nog eens achter glas in een gesloten ruimte!

Tentoonstelling: zaterdag 26 september t/m zaterdag 10 oktober open van donderdag t/m zondag van 14.00 tot 17.00 u. En op afspraak. Houtmarktpassage 28B Breda (ingang via Kerkstraat).
RAAMWERK is doorlopend te zien gedurende de winkelopeningstijden van de binnenstad.

Samenvatting:
Organisatie: Stichting Idee-fixe.
Project: EXPO@IDFX
Cyclus Bredase Kunstenaars
Exposant: Gert-Jan van den Bemd, beeldend kunstenaar/schrijver/dichter/organisator
Titel expositie: ‘De Verwarring’
Opening: zaterdag 26 september 2015 om 16.00 u
1m2 Podium tussen 16.00 en 17.30 u optredens dichters + singersongwriter
Locatie: Houtmarktpassage 28B, Breda, ingang via Kerkstraat
Bezoektijden: do t/m zo 14. - 17 u
Geen opmerkingen:

Een reactie posten